miercuri, 19 iunie 2013

De ce este important sa pastrezi jantele de stoc

Este important pentru ca ele se potrivesc cel mai bine cu masina ta. Acest lucru se aplica in special pentru masinile BMW, daca designerul a desenat masina intr-un fel atunci aceasta ar trebui sa ramana fix cum a fost pe hartie.

Jantele de stoc pentru BMW sunt oricum foarte frumoase, sunt multe modele care ies pe usa producatorului, unele care arata modern, unele clasice cu spite. Acum depinde si de ce model de masina aveti, dar cu siguranta veti gasi jante originale la preturi bune care sa intregeasca aspectul masinii voastre.

Cel mai important lucru este insa aspectul si gradul de uzura al acestora. Daca mergeti pe varianta de jante second-hand trebuie sa aveti in vedere cele doua lucruri in primul rand pentru aspectul total al masinii si in al doilea rand pentru siguranta pe care o veti avea la volan. Cu un set de jante foarte uzate puteti avea multe necazuri: de la vibratii in volan pana la accidente.

Va recomand sa nu cumparati jante reconditionate. Diferenta de pret intre acestea si unele noi-noute este foarte mica si nu se merita sa cumparati produse uzate care arata bine. Doar daca acestea sunt de colectie :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu